Parhaat tuotemerkit

Kirjaudu

Product filters

keyboard_arrow_down
  • Aigle
  • Blaser
  • Dunlop
  • Härkila
  • Seeland
keyboard_arrow_down
  • Children
  • Men
  • Women
mainVisual

Metsästyskengät

Olet nyt kirjautuneena jahtifoorumiin: Home chevron_right Metsästyskengät

Metsästyskenkien ostaminen

Metsästäjällä pitää olla hyvät kengät metsästysreissulle. Kenkien ei pidä vain suojata sinua kosteudelta, kylmältä ja risukolta, vaan niiden tulee myös olla mukavat jaloillesi ja tukevat nivelillesi. Monet erilaiset kenkävaihtoehdot ovat saatavilla sekä ylemmässä että alemmassa hintaluokassa.

Tuotemerkki

Monille ihmisille tuotemerkki on tärkeä tekijä metsästyskenkien valinnassa. Saatat jo tietää tai tuntea tietyn tuotemerkin ja siksi haluat ostaa tämän merkin uudelleen. Sinulla voi ehkä myös olla negatiivinen kokemus jostain tuotemerkistä, joten et halua ostaa juuri tätä tuotemerkkiä. Joka tapauksessa kannattaa olla tuijottamatta sokeasti pelkästään itse tuotemerkkiä, koska tarjolla on monia hyviä ja käyttökelpoisia kenkiä useilta eri tuotemerkkeiltä. Loppujen lopuksi kyse on aina laadusta. Tarjoaako kengät riittävästi suojaa? Ovatko ne mukavat jalassa? Jalkojen on aina voitava liikkua vapaasti kenkien sisällä. Tästä johtuen kengät eivät saisi olla liian tiukat.

Suojaus

On myös tärkeää, että jalat voi hengittää hyvin kengissä, koska joskus metsästyspäivästä voi tulla pitkä ja kengät ovat jalassa pitkän aikaa.  Jos jalat hikoilevat kengissä, se voi tuntua hyvin epämukavalta. Kenkien tulee suojata hyvin tuulelta ja sateelta, joten tuntikausien jälkeen itse metsästys ei kärsi märistä sukista tai väsyneistä jaloista. or

Vaihtoehdot

Metsästyskenkien tai -jalkineiden valinta riippuu tietysti myös maastosta, johon olet menossa metsästämään. Erittäin kosteassa ympäristössä voidaan harkita jopa kahluuhousuja tai -saappaita. Erinomainen hinta / laatu -suhde on esimerkiksi Dunlop Islay Yacht-kengällä. Kenkä sopii kaikkeen ulkoiluun ja tarjoaa mukavuutta ja kestävyyttä. Saappaat on viimeistelty korkealaatuisella nahalla lisäsuojaa varten. Kenkä on varustettu Purofort-materiaalitekniikalla, joka kestää jopa kolme kertaa pidempään kuin tavalliset PVC- tai kumikengät. Mutta tietysti tarjolla on myös huippumerkkejä kuten Aigle, Härkilä ja Le Chameau.

 

Ladiesjachtkleding.nl

 

Parhaat kauppiaat

Kirjaudu